In het onderdeel 'Organisaties' is het mogelijk om rusthuizen en medische huizen toe te voegen waar de huisartsenwachtpost aan factureert.

RVT's:

Rusthuizen kunnen per regio worden opgehaald. Door de postcode in te geven worden alle beschikbare rusthuizen opgehaald. Aan de hand van het plus-icoon kan het rusthuis worden toegevoegd aan de wachtpostomgeving.

Instellingen:

Instellingen ( niet rusthuizen) kunnen worden toegevoegd, bijvoorbeeld serviceflats.

Medische huizen:

Medische huizen kunnen aan de hand van de knop 'Zoek medisch huis' worden opgehaald en via het plusteken worden toegevoegd aan de omgeving van de huisartsenwachtpost.