Indien u het onderdeel "Importeren en exporteren" niet ziet, dient u contact op te nemen met support@mediportal.be

Hier krijgt u de mogelijkheid om alle geregistreerde erelonen te exporten naar een Excel-bestand. Links kan u de periode selecteren en ook hebt u de keuze om enkel uw eigen erelonen te exporteren of ook de erelonen van uw collega's.

Onderstaande data kan worden opgehaald in deze export:

Daarnaast is het hier ook mogelijk om een patiĆ«ntenlijst te exporteren naar een Excel-bestand.