Als u gebruik maakt van Mediris Specialist (of Mediris Wachtpost in combinatie met Mediris eFact), dan dient u de derdebetalerprestaties nog door te sturen naar de mutualiteiten.

Vanuit Mediris Specialist of Wachtpost kan u links bovenaan gebruik maken van het menu. Hier klikt u op de applicatie 'Mediris eFact'.

Er wordt een overzicht getoond van alle geregistreerde prestaties. Via de knop 'Geselecteerde contacten verzenden' kan u de prestaties doorsturen naar de mutualiteiten. Voor meer informatie over het opvolgen van de verzonden contacten, klik hier.