De interne agenda is beschikbaar in de modules Mediris Specialist Pro en Mediris Specialist Premium. Bent u geïnteresseerd in een proefperiode? Vraag deze hier aan!

INHOUDSOPGAVE

a. Instellingen

In het onderdeel "Agenda" in de instellingen kan u enkele zaken instellen zoals uw werkuren en of het weekend al dan niet zichtbaar moet zijn. Ook kan u ervoor kiezen om de notificaties voor de afspraken aan te zetten. Zo wordt een notificatie verstuurd bij het aanmaken, wijzigen en verwijderen van de afspraak. Deze notificaties kunnen ingesteld worden:

• per mail (gratis)
  • per sms (€0,10 per sms)

b. Afspraken inplannen

In het tabblad "Agenda" kan u afspraken inboeken. Selecteer het gewenste tijdslot of klik op "Nieuwe afspraak". Zoek de juiste patiënt op door naam, geboortedatum of rijksregisternummer in te geven of maak meteen een nieuwe patiënt aan. Indien u de notificaties hebt ingeschakeld, kijk dan zeker na of er een geldig e-mailadres en/of gsm-nummer werd ingevuld.

Op het moment dat de patiënt op consultatie komt, kan u de afspraak openklikken en zo het dossier openen of meteen de consultatie opstarten.

c. Beschikbaarheden aangeven

Via de knop "Acties" kan u uw beschikbaarheden ingeven. Zo is het voor u of een administratief medewerker meteen duidelijk wanneer u patiënten kan ontvangen.

Selecteer het gewenste tijdslot en pas eventueel volgende zaken aan:

• Locatie: indien u op meerdere plaatsen werkt, kan u hier de locatie aanduiden waar u op dat moment aanwezig zal zijn
  • Consultatietypes: hier geeft u aan voor welke redenen van contact u op dat moment beschikbaar bent
  • Herhaling: indien dit bv. wekelijks hetzelfde werkschema zal zijn, kan u hier aangeven hoe vaak de beschikbaarheid herhaald moet worden
  • Kleur: zo is in één oogopslag duidelijk om welke beschikbaarheid het gaat in de agenda