Hier dient u de medische bevindingen in te geven. Om een consultatie uit te schrijven kan de keuze worden gemaakt tussen twee flows:

Indien gebruik wordt gemaakt van de therapieflow, kan de consultatie op drie manieren ingevuld worden:

• Door een vrije tekst te schrijven
  • Door een contact-template toe te voegen
  • Door een bestand te uploaden

Het verloop van de consultatie in de specialistflow kent een vaste structuur. Het is niet mogelijk om zelf onderdelen toe te voegen aan deze flow.

Onderaan de pagina krijgt u de mogelijkheid om het besluit te noteren en eventuele opvolgingen zoals attesten, afspraken en herinneringen. Om een herinnering toe te voegen moet het e-mailadres van de patiĆ«nt geregistreerd zijn in het dossier.

Stap 2: Betreft / Stap 4: Nota