Hier dient u de medische bevindingen in te geven. Er zijn twee vrije invoervelden: een veld om het verslag uit te schrijven en een veld om een besluit te noteren.

Het veld om de consultatie uit te schrijven, kan op drie manieren ingevuld worden:

• Door een vrije tekst te schrijven
  • Door een contact-template toe te voegen (Voor meer info hierover, klik hier.)
  • Door een bestand te uploaden

Onderaan de pagina krijgt u de mogelijkheid om het besluit te noteren en eventuele opvolgingen zoals attesten, afspraken en herinneringen. Om een herinnering toe te voegen moet het e-mailadres van de patiënt geregistreerd zijn in het dossier.