U kan zorgverleners/departementen ophalen via de volgende knoppen:

• Zoekveld
  • Uitgebreid zoeken
  • Naar departement in ziekenhuis
  • Medische relaties

Via de knop 'Medische relaties' kan u de zorgverlener ophalen die u in het patiëntendossier als contact hebt geregistreerd.  Door op het plus-icoon te klikken, wordt de zorgverlener toegevoegd als ontvanger.

Als u een ontvanger selecteerde die niet over een eHealthBox beschikt, wordt de melding weergegeven dat de zorgverlener elektronisch niet bereikbaar is. Als alternatief kan u de organisatie toevoegen waar de arts/zorgverlener in kwestie ook is tewerkgesteld. De brief wordt doorgestuurd naar de organisatie en zal vanuit de organisatie terechtkomen bij de juiste zorgverlener.

De brief kan vóór verzending nog worden bewerkt via het oog-icoon alsook kan een pdf-bestand worden gedownload om eventueel per post op te sturen indien digitale kanalen geen optie zijn.

Stap 5: Bijlages / Stap 7: Financieel