U kan zorgverleners/departementen zoeken via de volgende knoppen:

• Zoekveld
  • Uitgebreid zoeken
  • Naar departement in ziekenhuis
  • Medische relaties

Via de knop 'Medische relaties' kan u snel de zorgverleners terugvinden die u in het patiëntendossier hebt opgegeven. Door op het plus-icoon te klikken, wordt de zorgverlener toegevoegd als ontvanger.

Als u een ontvanger selecteerde die niet over een eHealth-box beschikt, krijgt u deze melding:

Een alternatief is dan om de organisatie als ontvanger toe te voegen waarbinnen de zorgverlener actief is. U kan ook een pdf ophalen en de brief per post opsturen (via het oog-icoon).

Als u op het oog-icoon klikt, kan u de brief eventueel bewerken of als pdf downloaden.

Stap 5: Bijlages / Stap 7: Financieel