Alle gebruikers hebben de mogelijkheid om beveiligd verslagen te versturen via de eHealthBox. Om elektronische post te ontvangen, dient echter het eHealth-certificaat te zijn opgeladen in de accountinstellingen van Mediris. Klik hier voor meer informatie over het opladen van een certificaat.

In het postvak 'Algemeen' wordt de algemene berichtgeving van eHealth ontvangen. Hier kan u alle communicatieberichten terugvinden. Als u in het algemene postvak verslagen en labo-resultaten ontvangt, werden deze in een foutief functioneel type verstuurd.

In dit tabblad krijgt u, indien uw eHealthcertificaat is opgeladen, de mogelijkheid om een bericht met eventuele bijlage, te versturen naar een collega zorgverlener. Deze berichten zijn niet gelinkt aan een patiƫntendossier of consultatie.

In het bericht dient u de ontvanger te selecteren, een titel in te voeren en een (kort) bericht uit te typen alvorens het mogelijk is dit te verzenden. Een bijlage toevoegen is optioneel, de maximumgrootte van een bijlage is 250KB.

Klik op het onderdeel waar u meer informatie over wil: