Dit tabblad is enkel functioneel indien u een eHealth-certificaat hebt opgeladen

Het tabblad 'Berichten' staat in rechtstreekse verbinding met de eHealthBoxIn het postvak 'Algemeen' wordt de algemene berichtgeving van eHealth ontvangen (vb. communicatieberichten overheid)

Verslagen of laboresultaten die ontvangen worden in de map 'Algemeen' zijn in een foutief formaat doorgestuurd. Om het formaat te wijzigen dient u contact op te nemen met de afzender. We ondersteunen de volgende formaten:

• Verslagen: HealthOne, Medidoc
  • Resultaten: HealthOne

Via de knop 'Nieuw bericht' kan u een bericht of bijlage verzenden naar een collega-zorgverlener. Berichten die u via dit tabblad verzendt, worden niet gekoppeld aan het dossier van betreffende patiënt.

In het bericht dient u de ontvanger te selecteren, een titel en een bericht uit te typen alvorens het mogelijk is dit te verzenden.