In dit tabblad krijgt u een overzicht van alle consultaties die reeds geregistreerd werden voor deze patiënt. Eveneens krijgt u een kort overzicht van het besluit per consultatie. Daarnaast kan men vanuit dit tabblad een nieuwe consultatie starten of een herinnering/afspraak inplannen.

Door op het informatie-icoon te klikken krijgt u een weergave van de consultatie. In deze pop-up krijgt u de mogelijkheid om een consultatie te verwijderen en bewerken.

Consultatie verwijderen: alleen mogelijk als er geen brief werd verzonden.

Consultatie bewerken: altijd mogelijk voor de auteur van de consultatie.

Indien u consultaties hebt gelinkt aan bepaalde zorgelementen kan u rechts bovenaan filteren op een zorgelement. Dit zorgt ervoor dat alleen de consultaties gelinkt aan het selecteerde zorgelement worden opgehaald.