In het tabblad 'Afspraken' krijgt u een overzicht van de afsprakenkalender. U hebt de mogelijkheid te filteren op 'Locatie' en de weergave van de afspraken te zien per dag of dagdeel.

De afsprakenkalender toont drie verschillende kleuren. De groene vlakken zijn vrijstaande afspraken, de rode vlakken werden reeds ingeboekt en een wit vlak verwijst naar een geblokkeerd tijdstip.

Afspraken/tijdstippen blokkeren kan u doen aan de hand van de knop 'Afspraakmomenten bijwerken'. Wanneer u op deze knop klikt wordt de knop groen weergegeven, dit geeft aan dat u de kalender kan bewerken. Door op een beschikbaar tijdstip (groen) te klikken kan u het tijdslot blokkeren, dit krijgt dan een witte kleur. Om geblokkeerde afspraken vrij te geven klikt u het witte vlak aan.

Door terug op de groene knop 'Afspraakmomenten bewaren' te klikken, kan u de wijzingen opslaan. Zonder te bewaren zullen alle wijzigingen verloren gaan.

Let op: geblokkeerde afspraken worden niet automatisch gedeblokkeerd. Deze dienen manueel opnieuw te worden vrijgegeven.