Aan de hand van weekschema's wordt snel duidelijk welke afspraakmomenten beschikbaar zijn in de kalender. Als beheerder kan u verschillende schema's aanmaken en deze toepassen op de gewenste weken.

Ga hiervoor naar het tabblad 'Beheer' en klik vervolgens op 'Weekschema's'.

Via het plus-icoon kan u een nieuw weekschema toevoegen. Geef deze een naam, kies de locatie en klik op het diskette-icoon.

Vervolgens kan u een blok toevoegen. Hier selecteert u de gewenste periode. Het aantal afspraken per 15 minuten komt overeen met het aantal artsen dat beschikbaar is op dat moment.

De tijdsloten van 15 minuten kunnen aangepast worden. Neem hiervoor contact op met onze helpdesk via support@mediportal.be.

Nadat u alle gewenste blokken hebt toegevoegd, kan u kiezen op welke week u dit schema wenst toe te passen. Klik hiervoor op de knop 'Afspraakmomenten beschikbaar maken'. U kan meteen ook aangeven voor hoeveel aansluitende weken dat schema ingeladen mag worden.

Let op: als het weekschema reeds werd ingeladen en u brengt nog wijzigingen aan in de instellingen, dan worden deze aanpassingen niet automatisch overgenomen in de agenda. Hiervoor moet het schema opnieuw worden ingeladen.