Tijdens de zomervakantie hebben we bij MediPortal niet stilgezeten. Hieronder stellen we graag enkele nieuwe functies voor.

 

 

Zo zal het mogelijk zijn om patiëntendossiers aan elkaar te linken. Op die manier kan u bijvoorbeeld familiebanden eenvoudig beheren via verwantschappen.

 

Om twee patiënten aan elkaar te koppelen, gaat u naar het gewenste patiëntendossier. In het tabblad "Patiënt" kan u onder "Verwantschappen" een andere patiënt opzoeken en hier de onderlinge relatie benoemen.


 

 

 

Ook zal het mogelijk zijn om in het tabblad "Erelonen" een dagoverzicht op te halen. Hier krijgt u een overzicht van de openstaande en afgewerkte erelonen, de betaalmethode, wat de patiënt eventueel nog dient te betalen en wat de mutualiteit terugbetaalt.

 

 

 

 

Het zal voortaan ook mogelijk zijn om de parameters vanuit de vorige consultatie te kopiëren.In het overzicht van de consultaties zal u de patiëntenlijst kunnen sorteren op laatste consultatie


Tenslotte wordt het ook mogelijk om patiëntendossiers te importeren. De patiëntendossier dienen in PMF-formaat te worden geëxporteerd en kunnen worden opgeladen in de instellingen.