Om in te loggen op Mediris moet er eerst een (proef)account aangemaakt worden door het support-team. U kan hier een proefperiode aanvragen of ons rechtstreeks contacteren op info@mediportal.be.

INHOUDSOPGAVE

a. Mijn account activeren

Om te kunnen inloggen met uw e-mailadres moet u eerst uw account activeren. Dat kan via https://login.mediris.be/. Klik rechts bovenaan op "Activeer uw account" en vul uw e-mailadres in. U zal een e-mail ontvangen waarmee u een wachtwoord kan kiezen.

b. Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Surf dan naar https://login.mediris.be/ en kies voor "Wachtwoord vergeten". Vervolgens kan u uw e-mailadres ingeven. U zal dan een e-mail ontvangen waarmee u een nieuw wachtwoord kan kiezen.

c. Rijksregisternummer is niet gekend

Probeert u in te loggen via itsme of met uw eID maar krijgt u de foutmelding dat uw rijksregisternummer niet gekend is in onze database? In dat geval staat uw rijksregisternummer nog niet geregistreerd in uw account, wat wel nodig is om op die manier in te loggen.

U kan zelf uw rijksregisternummer invullen door uw account eerst te activeren zoals hierboven uitgelegd.

U kan hiervoor ook contact opnemen met ons support-team via support@mediportal.be of telefonisch via 03 303 70 67.