In dit artikel krijgt u meer informatie over het beheren van uw online afspraken als patiënt via Mediris Agenda.

INHOUDSOPGAVE

a. Een afspraak inboeken

Via de link die uw zorgverlener ter beschikking stelt kan u de reden van het bezoek kiezen. Selecteer het gewenste tijdstip en ga naar de volgende stap.

Vervolgens kan u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord, of via itsme. Hebt u nog geen account? Maak er dan snel een aan.

Hierna krijgt u een overzicht van uw afspraak. Let op, vergeet niet om deze onderaan te bevestigen!

Ten slotte krijgt u de bevestiging van uw afspraak te zien. In het geval dat de zorgverlener deze functie heeft ingeschakeld, krijgt u ook een e-mail en/of sms ter bevestiging.

b. Uw afspraken beheren

Om een overzicht te krijgen van uw afspraken kan u surfen naar https://agenda.mediris.be/profile/appointments. Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord of via itsme.

In het overzicht dat u vervolgens ziet, kan u de gewenste afspraak verwijderen. Via de website van uw zorgverlener kan u indien nodig een nieuwe afspraak inboeken (volgens de instructies hierboven).