Hier dient u de medische bevindingen in te geven. Om een consultatie uit te schrijven kan de keuze worden gemaakt tussen twee flows:

Indien gebruik wordt gemaakt van de therapieflow, kan de consultatie op drie manieren ingevuld worden:

• Door een vrije tekst te schrijven
  • Door een contact-template toe te voegen
  • Door een bestand te uploaden

De specialistflow heeft een vaste structuur die niet gewijzigd kan worden:

Onderaan de pagina krijgt u de mogelijkheid om het besluit te noteren en eventuele opvolgingen zoals attesten, labo-aanvragen, afspraken en herinneringen. Om een herinnering toe te voegen moet het e-mailadres van de patiĆ«nt geregistreerd zijn in het dossier.

Stap 2: Betreft / Stap 4: Nota