Hier dient u de medische bevindingen in te geven. Wat u hier te zien krijgt, hangt af van de flow die u gekoppeld hebt aan het gekozen consultatietype. Voor meer info over een flow toewijzen, klik hier.

Therapieflow

Er zijn twee vrije invoervelden: een veld om het verslag uit te schrijven en een veld om een besluit in te voeren.

Het veld om de consultatie uit te schrijven, kan op drie manieren ingevuld worden:

• Door een vrije tekst te schrijven
  • Door een contact-template toe te voegen (Voor meer info hierover, klik hier.)
  • Door een bestand te uploaden

Hier kan u gebruik maken van de snelteksten door een @ te typen.

Ook kan u gecodeerd registreren via de thesaurus door # in te geven gevolgd door minstens drie karakters.

Hiertussen kan u nog de parameters van de patiënt registreren en geneesmiddelen voorschrijven:

Voor meer info rond het aanmaken van parametertypes, klik hier.

Wanneer u een geneesmiddel hebt toegevoegd in deze stap, dient u ook nog op de knop 'Voorschrift aanmaken' te klikken.

Specialistflow

Wanneer deze flow aan het consultatietype gekoppeld is, zal stap 3 een vaste structuur hebben met de volgende opbouw: anamnese, klinisch onderzoek, parameters, diagnose, medicatie, behandelingen en besluit.

Opvolging

Onderaan kan u nog enkele zaken toevoegen.

• Nieuw attest: het attest van arbeidsongeschiktheid zit standaard in Specialist. Hoe u zelf attesten kan aanmaken, vindt u hier terug.

• Nieuwe labo-aanvraag: wanneer u hierop klikt, ziet u de labo's waarbij u bent aangemeld. Klik op het gewenste labo en u wordt omgeleid naar de juiste pagina. Voor meer info rond het aanmelden bij labo's, klik hier.

• Nieuwe afspraak: door op deze knop te klikken, wordt u omgeleid naar het tabblad 'Agenda', waar u een nieuwe afspraak kan aanmaken voor deze patiënt.

• Nieuwe herinnering: hier kan u een herinnering voor de patiënt toevoegen. Hiervoor hebt u het e-mailadres van de patiënt nodig.

Stap 2: Betreft / Stap 4: Nota