Afhankelijk van uw patiëntenbestand kan u bij de instellingen > algemeen een hub selecteren. U kan kiezen tussen CoZo, Abrumet en RSW. Indien u een aanpassing doet, vergeet niet onderaan te bewaren.

Om de Hubs van een patiënt te kunnen raadplegen, moet u enerzijds ingelogd zijn via de twee-staps authenticatie en anderzijds een therapeutische relatie aanmaken. Hoe u de twee-staps authenticatie inschakelt vindt u hier.

De therapeutische relatie stelt u in vanuit het patiëntendossier. Via het tabblad 'Hubs' kan u klikken op de knop 'Therapeutische relatie'. Vervolgens geeft u de kaartnummer (niet rijksregisternummer) van de patiënt in en bevestigt u via de groene knop een therapeutische relatie te willen aanmaken.

Als alles correct verloopt, worden de verslagen uit de hubs opgehaald.