Om de Hubs van een patiënt te kunnen raadplegen, moet u enerzijds ingelogd zijn via de twee-staps authenticatie en anderzijds een therapeutische relatie aanmaken.

Door op de knop 'Therapeutische relatie' te klikken zal een pop-up worden weergegeven waar u de kaartnummer van de eID kan ingeven, aan de hand van de groene knop kan u de therapeutische relatie aanmaken.

Wanneer u de eID van de patiënt uitleest, zal de kaartnummer reeds ingevuld zijn in de pop-up.

Als de therapeutische relatie correct werd aangemaakt, zullen de resultaten van de hubs worden ingeladen. Door een verslag aan te klikken opent rechts een weergave van het document.

Via de instellingen in het onderdeel 'Algemeen' kan u de voorkeurshub instellen.