Om Mediris Recipe op een smartphone te gebruiken, raden wij aan om dit via de browser te doen. Om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken, kan u een snelkoppeling naar Mediris toevoegen op het startscherm van uw toestel.

INHOUDSOPGAVE

Snelkoppeling toevoegen via Safari (iPhone)

Open Safari op uw smartphone en surf naar https://recipe.mediris.be/. Klik vervolgens op het deel-icoon (vierkant met pijl omhoog).

Klik vervolgens op 'Zet op beginscherm'.

Pas eventueel de naam nog aan en voeg de snelkoppeling toe aan het beginscherm.

Snelkoppeling toevoegen via Google Chrome (Android)

Open Google Chrome op uw smartphone en surf naar https://recipe.mediris.be/. Klik vervolgens op de drie puntjes rechts bovenaan het scherm.

Klik vervolgens op 'Toevoegen aan startscherm'.

Pas eventueel de naam nog aan en voeg de snelkoppeling toe aan het startscherm

Bevestig of druk lang op de widget om te kiezen waar op het startscherm de snelkoppeling zal staan.