Sommige MacBook-gebruikers zullen via de browser Safari af en toe te maken krijgen met blanco voorschriften. We proberen dit in de mate van het mogelijke op te lossen. Onderaan wordt alvast uitgelegd wat u kan doen indien een blanco voorschrift wordt gegenereerd. Indien het probleem blijft aanhouden, raden we aan Mediris Recipe vanuit Google Chrome te gebruiken.

Via het Apple-icoon klikt u op 'Systeemvoorkeuren'.

U komt terecht in de instellingen van uw MacBook. In het overzicht zoekt u naar 'Printers en scanners'. In het menu 'Printers en scanners' dient u onderaan het slotje te openen. In het wit veld onder de printer houdt u de Ctrl-toets ingeduwd en maakt u een rechtermuisklik. Klik vervolgens op 'Stel afdruksysteem opnieuw in'. Er wordt een pop-up getoond met de vraag of u het afdruksysteem opnieuw wil instellen. Hier klikt u op 'Stel opnieuw in'.

De printer wordt verwijderd uit het overzicht. Via het plusteken dient u de printer opnieuw op te halen en te configureren. Zorg ervoor dat het slotje geopend is anders kan de printer niet worden opgehaald. Dubbelklik vervolgens op de printer om deze te selecteren. Onderaan krijgt u de mogelijkheid om de printer toe te voegen.

De printer wordt opnieuw weergeven in het overzicht. Sluit het slotje onderaan om deze instellingen te bewaren. Wanneer u opnieuw op 'afdrukken' klikt na een voorschrift te hebben aangemaakt, zal dit meteen zichtbaar zijn.