Deze foutmelding verschijnt meestal wanneer u een voorschrift hebt aangemaakt en het vervolgens wil afdrukken. In tegenstelling tot wat het bericht suggereert, ligt het probleem waarschijnlijk niet bij uw internetverbinding, maar bij uw pop-upinstellingen.

Er is een instelling in uw browser die voorkomt dat de pop-up om te printen wordt geopend. In het overzicht van de instellingen kan u links klikken op 'Privacy en beveiliging'. Vervolgens dient u de site-instellingen aan te klikken.

Binnen de site-instellingen kan u navigeren naar de instellingen voor pop-ups en omleidingen. U kan de term 'Pop-up' ook invoeren in de zoekbalk.

In de 'pop-ups en omleidingen' krijgt u de mogelijkheid om websites toe te voegen. Hier dient u de link van de website Mediris Recipe toe te voegen: https://recipe.mediris.be .