Om een probleem sneller te kunnen vaststellen of om een demo te geven is het voor ons vaak handig om op afstand toegang te krijgen tot uw apparaat. Dat doen we via TeamViewer of Microsoft Quick Assist.

a. Quick Assist

Deze applicatie staat standaard op de meeste Windows-computers. U kan het terugvinden via de startknop links onderaan.

Meer informatie over Quick Assist kan u hier terugvinden.

b. TeamViewer

Vindt u Quick Assist niet terug of gebruikt u een Apple-computer? Dan kunnen we ook meekijken via TeamViewer. Dat kan u downloaden via deze link.

Mac-gebruikers dienen enkele instellingen te wijzigen om TeamViewer te kunnen gebruiken. Meer informatie vindt u hier