Het kan voor ons soms handig zijn om op afstand toegang te krijgen tot uw apparaat, bijvoorbeeld om een demo te geven of om een probleem efficiënter te kunnen vaststellen. Dit gaat op twee manieren: Microsoft Quick Assist of TeamViewer.

Op de meeste Windows-computers staat standaard Microsoft Quick Assist geïnstalleerd. Via de Windows-knop links onderaan uw scherm, kan u controleren of u dit op uw computer hebt staan:

Meer informatie over Quick Assist kan u hier terugvinden.

Indien u Quick Assist niet terugvindt of u een Mac gebruikt, kan u TeamViewer downloaden via deze link.

Mac-gebruikers dienen enkele instellingen te wijzigen om TeamViewer te kunnen gebruiken. Meer informatie vindt u hier