In het onderdeel 'Gebruikers' wordt een weergave getoond van alle artsen en medewerkers die toegang hebben tot de Mediris omgeving van uw huisartsenwachtpost.

Bij elke arts of medewerker is er de mogelijkheid om de gegevens (beperkt) te wijzigen. Via de blauwe knop 'Beveiliging' heeft een beheerder de mogelijkheid om het wachtwoord van een account te wijzigen, de twee-staps authenticatie uit te schakelen en de toegang tot de wachtpostomgeving te herroepen.