In Mediris Specialist is een koppeling met Ringphone voorzien. De afspraken gemaakt in Ringphone verschijnen in de tab Agenda. Net zoals in de agenda van Mediris Specialist kunt u vanuit een afspraak van Ringphone doorklikken naar een dossier of een consultatie starten.
Indien u gebruik wenst te maken van deze koppeling, kunnen wij u meer informatie bezorgen.

De loginpagina login.mediris.be wordt weldra in een nieuw jasje gestoken. Inloggen via ItsMe of eID wordt sterk aangeraden; deze knop staat nu meer prominent in beeld.
Hopelijk bent u positief verrast door de nieuwe look.

Inkomende eHealth-berichten kunt u sinds kort doorsturen naar collega-zorgverleners. Op deze manier bent u in staat om bv. laboresultaten te delen met de huisarts van de patiënt.
De functie is zowel beschikbaar vanuit het patiëntendossier als vanuit de berichten.

Verder werden onder meer de volgende zaken aangepakt:

• Snelheid van de agenda
  • Waarschuwing indien geen rechtvaardiging
  • Bewijsstuk zonder getuigschrift
  • Attest bewaren en afdrukken
  • Aanspreking in de standaard brieftemplate