De status van uw zendingen wordt automatisch geüpdatet in Mediris naargelang de antwoorden die we ontvangen van de mutualiteiten. Meer informatie daarover kan u hier terugvinden.

Wanneer de status op 'Aanvaard' staat, heeft de mutualiteit aangegeven deze zending uit te betalen. Mediris heeft echter geen toegang tot uw bankrekening. Wij kunnen dus niet verifiëren of de betaling effectief werd overgemaakt.

Deze laatste controle kan u, of een administratief medewerker, eenvoudig zelf uitvoeren via de knop 'Facturen afpunten'. Deze kan u terugvinden in de tabbladen 'Facturatie' en 'Rapportering'.

Hier vindt u een overzicht van alle aanvaarde zendingen met het bedrag en de betalingsreferentie erbij. Als u deze betaling terugvindt op uw rekening, kan u eenvoudig aangeven dat de zending uitbetaald werd.

Door links op de datum te klikken krijgt u een overzicht van de contacten die met deze zending werden meegestuurd.