Voor een goede werking van uw praktijk is het uiteraard van groot belang om uw boekhouding op te volgen. Daarom hebben we enkele functies toegevoegd die u hierbij kunnen helpen.

In het tabblad 'Rapportering' krijgt u een overzicht van alle aangemaakte prestaties, zowel van eFact als van eAttest. Via de knop 'Exporteer' kan u hiervan een volledig overzicht ophalen in PDF- en Excelformaat.

Om een anoniem overzicht te bekomen kan u kiezen voor de knop 'Overzicht boekhouding'. Hierin werden de patiëntengegevens weggelaten. Dit overzicht zal u per mail worden bezorgd. U kan het gekozen e-mailadres steeds aanpassen via uw algemene instellingen.

Indien u deze exports automatisch wilt ontvangen, kan u in de pop-up aanduiden dat het overzicht elke maand verzonden mag worden.

De knop 'Facturen afpunten' is enkel zichtbaar als u toegang hebt tot Mediris eFact, en helpt u bij het opvolgen van de uitbetalingen de mutualiteiten. Klik hier voor meer informatie.